Građevinski radovi

Box-MD

Izgradnja objekata

Stečenim iskustvom i znanjem, koristeći se vrhunskim organizacijskim vještinama, kvalitetnim materijalima i modernim tehnološkim dostignućima nudimo kompletna rješenja za realizaciju objekata visokogradnje različitih namjena: poslovni, proizvodni, turistički i zdravstveni objekti, trgovački centri te sportski i energetski objekti.

Rekonstrukcija i adaptacija

Kombinacijom tradicionalnih građevinskih metoda i različitih modernih sustava s posebnom odgovornošću pristupamo jednom od najzahtjevnijih građevinskih zahvata poboljšanja i osuvremenjivanja postojećih objekata.

Građevinski radovi

Imamo dugogodišnje iskustvo u izgradnji objekata sa širokim programom djelatnosti i usluga prilagođenima željama naših klijenata. Radove izvodimo profesionalno i kvalitetno, s naglaskom na pouzdane inženjerske usluge.

Obrtnički radovi

Izvrsnom organizacijom i koordinacijom temeljnoj na povjerenju s obrtnicima svih djelatnosti, osiguravamo uspješnu izgradnju čitavog objekta od temelja do krova.

Projektiranje

Uz bogato iskustvo i usluge u izvođenju radova, nudimo suradnju već u projektnoj fazi gdje možemo ponuditi kvalitetna rješenja u svim aspektima građevinskog projekta.

Reference

Trgovački centar STOP SHOP, Kaštel Sućurac
12. 5. 2022.
Trgovački centri
Trgovački centar STOP SHOP, Kaštel Sućurac

Svečano je otvoren novoizgrađeni trgovački centar STOP SHOP u Kaštel Sućurcu.

Studentski dom Bruno Bušić, Split
24. 7. 2020.
Zdravstveni i znanstveni objekti
Studentski dom Bruno Bušić, Split
Završeni radovi na Rekonstrukciji studentskog doma Bruno Bušić, Spinutska 37 u Splitu. Rekonstrukcija doma uključivala je...