Zašto Tromont?

Prednosti zaposlenja

Tromont je tvrtka koja radi na najvećim građevinskim projektima na našem području. Prvi se susrećemo sa novim tehnologijama i trendovima u građevini, termo, hidro i elektro instalacijama i vezanoj opremi. Zaposlenjem u multidisciplinarnoj tvrtki kao što je Tromont, uz stjecanje novih znanja u svojoj struci stječete i bogato iskustvo bliske suradnje sa projektantima, inženjerima, instalaterima i tehničarima iz svih polja građevinskog sektora.

Tromont nudi stabilnost velike tvrtke, a istovremeno slobodu donošenja ključnih odluka, samostalnu organizaciju rada i mogućnost napredovanja. Kontinuirano ulažemo u edukaciju kadra kroz stručne seminare, predavanja i mentorstvo. Tvrtka omogućava polaganje stručnih ispita, sudjelovanje u programima stručnog usavršavanjima te obuku i mentorstvo za polaganje majstorskih ispita instalatera.

Tromont prepoznaje i nagrađuje potencijal i angažman djelatnika. Radom i učenjem u izvrsnoj radnoj atmosferi moguće je napredovanje od početnih do rukovodećih pozicija.

Ciljevi

Kao ključan segment poslovanja prepoznajemo da su naš primarni resurs zaposlenici, te im pružamo priliku i poticaj da ostvare svoj potencijal stvaranjem klime u kojoj su svi zaposlenici slobodni dati kreativne ideje, tražiti nove izazove, te razvijati svoje znanje i iskustvo. Unutar tvrtke imaju priliku učiti, educirati se te profesionalno razvijati. Svjesni smo doprinosa rastu tvrtke koji donose različiti, mladi i obrazovani zaposlenici stoga će nam i dalje ostati u fokusu.