Iskustva

Voditelj odjela proizvodnje

Ivan Burazin

U Tromont sam došao još kao student. Najveće mi je zadovoljstvo što sam se uspio osobno i profesionalno izgraditi. Veselim se budućim izazovima koji će mi omogućiti daljnji razvoj mojih vještina i sposobnosti.

Voditelj komercijale

Ivan Dodoja

S obzirom na moje prethodno iskustvo s uslužnim djelatnostima i stalnu želju za napredovanjem i novim izazovima, mogu sa sigurnošću reći da sam se ovdje izgradio i pronašao. Iskreno vjerujem da je pred nama svijetla budućnost.

Voditelj odjela kvalitete

Ante Dropuljić

U Tromont sam prvo došao kao kalkulant. U kratkom periodu sam svojim zalaganjem i radom došao do pozicije voditelja kontrole kvalitete gdje sam već dulji niz godina. Puno sam toga naučio, a uzbudljiva radna atmosfera potiče me na to da budem još bolji.

Zavarivačica

Josipa Ajdučić

Radno mjesto mi je zavarivač, naizgled „muški“ posao koji zapravo žena može raditi jednako kvalitetno, ako ne i bolje. Na toj poziciji sam se izvrsno snašla o čemu govori i to da sam ovdje već tri godine. Svakodnevno u radu sa kolegama naučim nešto novo i svoj posao nastojim obavljati najbolje moguće.

Zamjenica voditelja komercijale

Renata Trogrlić

Izuzetno sam ponosna što mogu pratiti kako me ovaj posao izgrađuje u svim područjima i drago mi je što su moji rad i trud prepoznati. Ono što me u ovom poduzeću motivira su ljudi i želja da svi zajedno napredujemo.

Voditelj proizvodnje

Mili Trogrlić

U Tromontu sam gotovo od samih početaka tako da sam rastao zajedno sa poduzećem. Osjećam pripadnost i svaki dan vidim kao jedan novi izazov. Osobito mi odgovaraju dinamičan tempo rada i stalna mogućnost usavršavanja.