Box-EDN
Objavljeno 9. 8. 2019.
Kategorija Novosti Proizvodnja
Proširenje proizvodnog pogona
Proširenje proizvodnog pogona

Upravo smo dovršili proširenje proizvodnog pogona te dobili uporabnu dozvolu za novu proizvodnu halu. Krećemo s proizvodnjom različitih dijelova za željezničku industriju sa fokusom na komponente za svjetski poznate proizvođače vlakova.

Investicija u novi proizvodni pogon, površine 3400 četvornih metara, vrijedna je otprilike 25 milijuna kuna.

„Sa novim pogonom omogućili smo proširenje proizvodnje i dobivanje novih projekata u našem segmentu proizvodnje komponenti za željezničku industriju. Riječ je o komponentama i dijelovima koji su namijenjeni proizvođačima vlakova, a ugrađuju se i u tramvaje. Proizvodimo različite metalne dijelove, dijelove za klimatizaciju i ventilaciju vlaka, za jednog proizvođača proizvodimo krovove i stranice vlaka, nosače kabela, sekundarne metalne dijelove, nosive dijelove za vlakove, upravljačke ormare, upravljačke pultove, dijelove tijela vagona...“ – objasnio je Ivan Parčina, predsjednik Uprave.

G. Parčina ovom je prilikom također naveo kako do kraja godine Tromont namjerava zaposliti 25 novih djelatnika te kako je većina proizvoda namijenjena izvozu, uglavnom u Njemačku i Švicarsku.

Za hrvatsku tvrtku Končar proizvodi se manji dio, dok se uglavnom radi za Stadler, Siemens, Bombardier Transportation te primjerice Knorr-Bremse koji je jedan od većih dobavljača proizvođačima vlakova i lokomotiva.

Zadnje vijesti

Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop u Gospiću
9. 12. 2022.
Novosti Gradnja
Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop u Gospiću

Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop u Gospiću.

Tvrtki TROMONT d.o.o. dodijeljen AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2022. godinu
1. 12. 2022.
Novosti Proizvodnja
Tvrtki TROMONT d.o.o. dodijeljen AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2022. godinu
Dana 29.11.2022. održana je svečana dodjela certifikata bonitetne izvrsnosti vodećeg pružatelja poslovnih informacija u Europi...