Box-EDN
Objavljeno 12. 5. 2022.
Kategorija Ostali objekti
Veteranski centar Sinj

Završeni su radovi na rekonstrukciji i dogradnji građevine za uspostavljanje Veteranskog centra i paviljona za podršku rehabilitacijskoj rekreaciji uz prateće rekreacijske, otvorene, sportske sadržaje u Sinju.

Dogradnjom građevine bruto površine 4.770 m2 te uređenjem paviljona i okoliša objekta na 18.300 m2, omogućen je kapacitet za 130 korisnika u smještaju i unaprijeđena je infrastruktura za pružanje potpore te uključivanje hrvatskih branitelja u društvo. U centru će se provoditi aktivnosti personaliziranih zdravstvenih i društvenih usluga, te posebnih oblika radne terapije i savjetodavne pomoći.

U okviru projekta, TROMONT je izveo sve građevinsko-arhitektonske i obrtničke radove, uključujući unutarnji bazen, uređenje i opremanje igrališta za mali nogomet, stolni tenis,  odbojku, košarku te uređenje šetnice i zelenih površina. Ujedno, izvedeni su i radovi vodovoda i kanalizacije, bazenske tehnike,  termotehnički  i elektroinstalaterski radovi, uz radove tehničke zaštite.

Zadnje vijesti

Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop Velika Gorica
27. 10. 2022.
Novosti Gradnja
Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop Velika Gorica
27.10.2022. Svečano otvoren trgovački centar Stop Shop Velika Gorica, šesti po redu i ujedno najveći Stop Shop trgovački...
Intervju – Ivan Burazin, voditelj odjela proizvodnje
10. 6. 2022.
Novosti Proizvodnja
Intervju – Ivan Burazin, voditelj odjela proizvodnje

10.06.2022. Intervju - Ivan Burazin, voditelj odjela proizvodnje